Täytyy nostaa hattua Nokia PC Suitelle

elokuu 31, 2008 kirjoittajalta · Kommentit poissa käytöstä
Kategoriassa: Nokia N73 

Eilen piti vihdoin nostaa vähän hattua Nokia PC Suite ohjelmalle. Kun laitoin ohjelman päälle niin se tajusi ihan itse kertoa että uudempi versio olisi nyt saatavilla netistä. Hain sitten uuden version (7.0.8.2) netistä ja asensin sen koneelle. En hirveän perusteellisesti ehtinyt sitä testailemaan, mutta siirsin pari kuvaa puhelimesta tietokoneeseen. Tämä pieni proseduuri on joskus aikaisemmissa versioissa tuottanut suurta ongelmaa, ja ohjelma on pitänyt käynnistää uudelleen.

Nyt kuvat siirtyivät muitta mutkitta tietokoneelle ja ohjelma vaikutti muutenkin piristyneen. Eli plussaa siitä ja tietenkin siitä että ohjelma vihdoin tajuaa ilmoittaa että milloin on uudempi versio haettavissa netistä. Samantien tarkistin tietysti myös Nokia Software Updater ohjelman avulla että jos vihdoin olisi tullut uutta ohjelmaversiota Nokia N73:een. Vastauksen voi jo hyvin arvata, ei vieläkään uutta ohjelmaversiota, en yllättynyt..

Hyppyhäntäiset pois kärpäsloukusta

elokuu 31, 2008 kirjoittajalta · 4 Kommenttia
Kategoriassa: Kärpäsloukut 

Jos kärpäsloukuista jutellaan niin täytyypä vain huomioida yksi juttu. Nimittäin nämä hyppyhäntäiset joista kirjoitin vanhalla sivulla. Ne vaikuttavat vähentyneen joskaan eivät ole kokonaan kadonneet vanhasta loukusta. Eli miten sitten menettelee jos haluaa päästä eroon hyppyhäntäisistä?

No, minun taktiikka oli tietysti ensin upottaa koko kasvi veteen, mutta sitä en halunnut kärpäsloukulle tehdä kovin monta kertaa. Tein sitten parin upotuksen jälkeen niin että pesin alustan, eli ruukkuastian joka toinen viikko. Huuhtelin myös ruukun laidat vedellä, tämän jälkeen hyppyhäntäiset ovat huomattavasti vähentyneet.

Jatkuvasti puhtaana oleva ruukkuastia ei ilmeisesti olekaan niin mieluisa paikka hyppyhäntäisille. Vai olisikohan se niin että syksyn tullen hyppyhäntäiset katoavat?

Ilmainen karaoke nettiselaimessa

elokuu 31, 2008 kirjoittajalta · Kommentit poissa käytöstä
Kategoriassa: Linkkivinkit 

Jos omistaa hiukan paremmat äänilahjat kuin meikäläinen, niin on ehkä kiva olla mukana karaokeilloissa. Toisaalta, voi se oikeassa seurassa olla ihan hauskaa muutenkin. Karaokeparty on suomenkielinen sivusto joka tarjoaa flashin avulla ilmaisen karaokekoneen suoraan nettiselaimeen.

Karaokeparty sivulta löytyy monta tunnettua biisiä, itseasiassa enempi biisejä kuin mitä nämä pelikonsolien karaokepelit tarjoavat. Palvelu ei vaadi rekisteröitymistä, mutta jos haluaa olla mukana esim. toplistoilla, niin silloin kannattaa rekiströityä ilmaiseksi palveluun. Päästäkseen käyntiin ja hoilottamaan niin ei tarvitse muuta kuin liittää mikrofoni tietokoneeseen ja seurata sivulla olevia ohjeita.

Seuraava sivu »