Ilmaisia laulujen sanoja netistä

heinäkuu 30, 2009 kirjoittajalta · Kommentit poissa käytöstä
Kategoriassa: Linkkivinkit 

Mistä löytää ilmaisia laulujen sanoja? Olen aikaisemmin kirjoittanut ilmaisista karaokesivuista joissa voi laulaa karaokea niin paljon kuin haluaa. Tietääkseni karaokesivuilla laulujen sanat tulevat automaattisesti esille.

Jos kuitenkin vain haluaa laulaa itsekseen laulujen mukana, niin netistä kyllä löytyy muutama sivu josta voi etsiä oman suosikkilaulun sanat:

Lyrics.com sivulta löytyy kasoittan laulujen sanoja. Sanoituksia voi etsiä joko esittäjän tai laulun nimen perusteella sekä myös aakkosellisesta hakemistosta.

LyricsMode.com sivulta löytyy 700.000 laulujen sanoitusta noin 30.000 esittäjältä. Sanoituksia voi etsiä samaan tyyliin, eli joko esittäjän tai laulun nimen perusteella sekä myös aakkosellisesta hakemistosta.

Metrolyrics sivulta löytyy 450.000 laulujen sanoitusta joita voi etsiä monella eri tavalla. Sanoituksia voi etsiä joko esittäjän, laulun tai levyn nimen mukaan sekä myös lauluun kuuluvan sanan mukaan.

Songlyrics.com sivulla laulujen sanat on jaettu eri kategorioihin. Sanoituksia voi myös etsiä aakkosellisesta hakemistosta tai suoraan hakukentän kautta. Sivulta löytyy myös erilaisia top-listoja.

Edelleen lievästi lihava

heinäkuu 29, 2009 kirjoittajalta · 2 Kommenttia
Kategoriassa: Arkiset ajatukset 

Kirjoittelin reilu kuukausi sitten tästä aiheesta. Kävin pari viikkoa sitten vaa’an päällä ja huomasin painon olevan status quo. Eli mitään muutosta ei ollut tullut vaikka reilu kuukausi sitten oli tarkoitus päästä 4-5 kilosta eroon. Söin kyllä muutaman kerran salaattia lounaalla ja yritin muutenkin pienentää ruoka-annoksia mutta jossain on mennyt pieleen.

Ehkä se on tämä loma-aika joka tekee sen että on tullut taas syötyä enemmän. Tai oikeastaan ihan turha keksiä tekosyitä, kaikki on omasta itsekurista kiinni. Katsotaan taas muutaman viikon päästä uudelleen että missä mennään.

Vinkkejä otetaan myös mielellään vastaan!

Kärpäsloukuista enemmän vaivaa kuin iloa

heinäkuu 28, 2009 kirjoittajalta · Kommentit poissa käytöstä
Kategoriassa: Kärpäsloukut 

Kärpäsloukuista olen viimeksi kirjoittanut keväällä. Kuten kuvista voi ehkä huomata niin kasvit eivät olen kovin pirteitä. Uusia loukkuja tulee kyllä edelleen koko ajan, mutta sitä mukaa kun uusia tulee niin vanhoja kuolee pois. Jotenkin vaikuttaa siltä etteivät kasvit oikein jaksa pitää hengissä kuin muutaman loukun kerrallaan.


Kaksi vuotta vanhassa kasvissa loukut ovat hyvin pieniä ja mitättömiä. Kasvissa on myös tänä kesänä ollut hyppyhäntäisiä ja ne ehkä häiritsevät jonkun verran loukkujen kasvamista.


Vuoden vanha loukku on ehkä hieman pirteämpi, mutta myös tämän kasvin uudet loukut mustuvat ja kuolevat aika äkkiä.

Olen huomannut että kärpäsloukuista on loppujen lopuksi enemmän vaivaa kuin iloa. Koko ajan pitää olla kastelemassa eikä niistä siltikään kasva tuon kummempia.

Voi siis hyvin olla että syksyn tullen laitan molemmat kärpäsloukut menemään. Samalla voi yhtä hyvin olla että tämä on viimeinen juttu joka käsittelee kärpäsloukkuja näillä sivuilla.

Seuraava sivu »