Ilmaisia laulujen sanoja netistä

heinäkuu 30, 2009 kirjoittajalta
Kategoriassa: Linkkivinkit 

Mistä löytää ilmaisia laulujen sanoja? Olen aikaisemmin kirjoittanut ilmaisista karaokesivuista joissa voi laulaa karaokea niin paljon kuin haluaa. Tietääkseni karaokesivuilla laulujen sanat tulevat automaattisesti esille.

Jos kuitenkin vain haluaa laulaa itsekseen laulujen mukana, niin netistä kyllä löytyy muutama sivu josta voi etsiä oman suosikkilaulun sanat:

Lyrics.com sivulta löytyy kasoittan laulujen sanoja. Sanoituksia voi etsiä joko esittäjän tai laulun nimen perusteella sekä myös aakkosellisesta hakemistosta.

LyricsMode.com sivulta löytyy 700.000 laulujen sanoitusta noin 30.000 esittäjältä. Sanoituksia voi etsiä samaan tyyliin, eli joko esittäjän tai laulun nimen perusteella sekä myös aakkosellisesta hakemistosta.

Metrolyrics sivulta löytyy 450.000 laulujen sanoitusta joita voi etsiä monella eri tavalla. Sanoituksia voi etsiä joko esittäjän, laulun tai levyn nimen mukaan sekä myös lauluun kuuluvan sanan mukaan.

Songlyrics.com sivulla laulujen sanat on jaettu eri kategorioihin. Sanoituksia voi myös etsiä aakkosellisesta hakemistosta tai suoraan hakukentän kautta. Sivulta löytyy myös erilaisia top-listoja.

Kommentit

Kommentointi on suljettu.