Ilmaisia tv-kanavia netissä

heinäkuu 23, 2009 kirjoittajalta
Kategoriassa: Linkkivinkit 

Voiko katsoa televisiota ilmaiseksi netissä? Löytyykö netistä ilmaisia tv-kanavia? Tottahan toki voi katsoa, netistä löytyy paljon sivuja joilla voi katsoa televisiokanavia ympäri maailmaa täysin ilmaiseksi. Löysin muutamia sivustoja josta löytyy paljon tv-kanavia laidasta laitaan.

Otin mukaan nimenomaan sivustoja joissa on tv-kanavia ja jokseenkin suoraa lähetystä / live streamia. Jätin pois sivut jotka aukaisivat suurimman osan kanavista uudella nettisivulla, kun nämä linkit eivät useinmiten toimineet tai sitten ne siirtyivät vain johonkin pääsivulle. En ottanut mukaan myöskään puhtaita videosivuja, monien mielestä jopa youtube on televisiokanava, minun mielestä se on videosivusto netissä.

Eli tässä muutama sivusto josta löytyy ilmaisia tv-kanavia:

ChooseAndWatch sivulta löytyy noin 400 kanavaa jotka on lajiteltu omiin kategorioihin joko aihe- tai maakohtaisesti. Suurin osa kanavista aukeaa suoraan sivulla joko flash, mediaplayer, quicktime tai realplayer soittimessa.

FreeTube sivulta löytyy myös suuri määrä ilmaisia tv-kanavia jotka on lajiteltu eri kategorioihin. Kanavat aukeavat suoraan sivulla joko flash tai mediaplayer soittimessa.

SVT Play on Ruotsin SVT:n (Suomen YLE:n vastine) oma tv-kanava netissä. Jos ymmärtää ruotsia tai muuten vain ruotsin asiat kiinnostavat niin kannattaa käydä vilkaisemassa. SVT laittaa nykyään suurimman osan omasta tuotannostaan tänne sivuille. Sivulta löytyy tietysti myös livelähetyksiä.

Kommentit

Yksi kommentti juttuun Ilmaisia tv-kanavia netissä

  1. mipe ke, 4 Mar 2009 20.51
  2. Itse katselen silloin tällöin http://anywheretv.fi palvelusta kotimaisia kanavia.

    Kanavien katsominen on ilmaista, mutta jos haluaa nauhottaa ohjelmia niin se maksaa jonkun verran.

    Ihan näppärä palvelu. Jos tyttöystävä haluaa katsoa jotain tyttöjuttuja telkkarista, voin itse vaikka katsoa vormuloita. ;)