Seuraa lentokoneita Skandinavian ilmatilassa

tammikuu 20, 2010 kirjoittajalta
Kategoriassa: Linkkivinkit 

Haluatko seurata lentokoneita livenä Skandinavian ilmatilassa tai muualla maailmassa? Etsitkö lentotutkaa netistä? Ehkä alla oleva linkki voi auttaa asiaan. Löysin sattumalta tämän sivuston jonka avulla voi seurata ja saada tietoa reaaliajassa kaikista lennoista Skandinavian ilmatilassa:

flightradar24.com on sivusto joka toimii melkein kuin lentotutka. Näet kaikki lennot reaaliajassa Skandinavian ilmatilassa tai valitsemassasi maailmanosassa. Klikkaamalla kartalla olevaa pientä lentokone symbolia saat kaiken oleellisen tiedon kyseisestä lennosta. Lentokoneen tyyppi, lentoyhtiö, korkeus, nopeus ja tietysti lennon lähtöpaikka ja määränpää. Klikkamalla tähdellä merkittyjä lentokenttiä kartalla voit helposti hakea lentoja kyseiseen paikkaan tai sitten lähteviä lentoja kyseisestä paikasta.

Kommentit

3 Kommentteja juttuun Seuraa lentokoneita Skandinavian ilmatilassa

  1. Tatsa to, 28 Hei 2011 19.53
  2. Tuossa voi seurata lentoja myös muualla kuin Skandinaviassa, muun muassa Afrikassa ja Amerikassa.

  3. Jussik pe, 17 Hel 2012 7.36
  4. Ei ihan kannata uskoa tuota. Iso osa lennoista ei näy koska koneissa ei ole ads-transponderia joka mahdollistaa seurannan. Yleensä pienemmät ja vanhemmat koneet. Listaus näkyvistä koneista löytyy radar24 sivulta.

  5. Ezka su, 19 Hel 2012 1.52
  6. En usko että sivun ideana on seurata ”pienempiä ja vanhempia” koneita.