TweetDeck – Twitter tietokoneen työpöydällä

huhtikuu 18, 2010 kirjoittajalta
Kategoriassa: Twitter 

Kun seuraa omaa Twitter-tiliä netissä, niin Twitterin oma palvelu ei välttämättä ole maailman joustavin, vaikkakin sitä tietysti kehitetään koko ajan. Silti kolmannen osapuolen palvelut ovat monessa kohtaa juosseet Twitterin ohi vauhdilla. Yksi näistä erinomaisista palveluista on TweetDeck.

TweetDeck on Adobe Air sovelluksella toteutettu palvelu jonka avulla omia Twitter-tilejä voi seurata suoraan tietokoneen työpöydällä. TweetDeck on periaatteessa aivan oma Twitter selain jota on maustettu lukuisilla hienouksilla jotka helpottavat visertelyä.

TweetDeckissä voi laatia vapaasti omat ns. päivityspalstat haluamansa kriteereiden mukaan. Joko omat seurattavat tai jonkun tietyn hashtagin hakutulokset reaaliajassa. Sen lisäksi TweetDeckissä pystyy yksinkertaisesti liittämään linkit tai kuvat omiin päivityksiin ”vedä ja päästä” toiminnalla. TweetDeck tekee automaattisesti linkeistä lyhennettyjä bit.ly linkkejä tai kuvista Twitpic linkkejä.

Kaikkein tärkein toiminta Twitterin seuraamisen kannalta on kuitenkin se, että TweetDeck ilmoittaa reaaliajassa päivityksistä pienessä ruudussa joka ilmestyy näyttöön muutamaksi sekunniksi.

Kommentit

3 Kommentteja juttuun TweetDeck – Twitter tietokoneen työpöydällä

  1. Pertti Johannes la, 24 Huh 2010 21.31
  2. Hei taas Ezka!
    Minä kun en ole vielä ehtinyt tuolle twitter-tasolle,niin visertelenpä blogini kautta terveiset Ruotsin mestareille, hyvä Suomi! :-)

  3. Anonymous pe, 30 Huh 2010 16.13
  4. joo, täst oli hyötyy. kiitti

  5. Ezka to, 25 Mar 2010 22.40
  6. Hienoa!