Löydä uusia seurattavia Twitterissä

toukokuu 22, 2010 kirjoittajalta · Kommentit poissa käytöstä
Kategoriassa: Twitter 

Miten löytää helposti uusia seurattavia Twitterissä? Tämä on yksi kysymys johon olen monesti etsinyt vastausta. Ei ole välttämättä aivan helppoa löytää uusia, kiinnostavia ihmisiä Twitterissä. Vaikka jollain on 1.000 seuraajaa Twitterissä, niin ei hänen silti tarvitse olla sinulle kiinnostava henkilö joka kirjoittaa asiosta jotka kiinnostavata juuri sinua.

Edit 2011-10-23: Nykyään Twitterin omilla sivuilla on ”Who To Follow” toiminta joka auttaa löytämään uusia seurattavia.

Siivoa passiiviset Twitter-käyttäjät omalta following listalta

toukokuu 16, 2010 kirjoittajalta · Kommentit poissa käytöstä
Kategoriassa: Twitter 

Miten voi helposti siivota passiiviset Twitter-käyttäjät omalta following listalta? Kun on käyttänyt Twitteriä pidemmän aikaa, niin huomaa että seurattavien lista vain kasvaa koko ajan. Samalla on mahdotonta pitää silmällä kuinka aktiivisia oman following listan Twitter-käyttäjät oikeastaan ovat. Luulen että oma following lista kannattaa käydä välillä läpi ja siivota sellaisista käyttäjistä jotka ovat unohtaneet Twitterin kokonaan.

Onneksi tätä ei tarvitse tehdä manuaalisesti, vaan tähän toimenpiteeseen on olemassa kolmannen osapuolen palvelu:

ManageFlitter on siivouspalvelu jonka avulla voi poistaa passiiviset Twitter-käyttäjät omalta following listalta. Sivulla tarvitsee antaa vain oikeudet omaan Twittertiliin.

Sen jälkeen saa kaikenlaista hyödyllistä tilastoa:

-Inactive, ne jotka eivät ole päivittäneet Twitteriään kuukauteen

-Talkative, puheliaat jotka lähettävät vähintään 5 viserrystä päivässä

-Quiet, hiljaiset jotka lähettävät vähemmän kuin 1 viserryksen päivässä

Lisäksi sivulta voi katsoa ketkä eivät seuraa sinua takaisin, tai keneltä puuttuu kuva omasta profiilista.

Nokia 5800 – Ohjelmistoversio 50.0.005

toukokuu 13, 2010 kirjoittajalta · 1 Kommentti
Kategoriassa: Nokia 5800 

Muutama päivä sitten hain uusimman päivityksen Nokia 5800 puhelimeen FOTA:n (Firmware Over The Air) avulla. Uusi ohjelmistoversio on 50.0.005 23-03-2010.

Tämän päivityksen myötä kineettinen rullaus on tullut kaikkiin valikkoihin mukaan. Se oli ”suurin” muutos jonka huomasin heti. Lisäksi mukana on jonkunlainen Ovin synkronisointi työkalu.

Ärsyttää kuitenkin kovasti että joka kerta kun päivittää Nokia puhelimen, niin sen mukana tulee vähintään yksi uusi bugi puhelimeen. Tämä kyseinen bugi on niin ärsyttävä että voin laittaa sen huoletta mukaan tähän juttuun, vaikka päivitän sen tietysti myös erikseen ”havaittuja bugeja” juttuun johon on linkki alempana.

Eli kun olen kirjoittamassa tai kirjoittanut tekstiviestin, niin osoitin saattaa yhtäkkiä itsestään lähteä liikkumaan vauhdilla taaksepäin, ja pyyhkii näin koko kirjoitetun viestin pois. Tämä on sattunut jo useampia kertoja, enkä mitenkään pysty pysäyttämään osoitinta vaikka kuinka hakkaan näyttöä kynällä tai kynnenpäällä. Samalla kun osoitin liikkuu taaksepäin niin ruutu tietysti värisee itsestään, eli jonkunlainen pahemman luokan bugi tässä on taas kyseessä.

Suoraan sanoen vituttaa nämä bugit, kun tiedän varmuudella ettei vika piile puhelimessa, koska tämä osoittimeen liittyvä bugi tuli heti sen jälkeen kun päivitin puhelimen ohjelmistoversioon 50.0.005.

Voin myös kertoa että olen aikalailla kyllästynyt koko Nokia 5800 puhelimeen. Ehkä juuri siksi että puhelimessa ei ole näppäimistöä ollenkaan, vaan pelkkä kosketusnäyttö jonka taso ei todellakaan ole mitään kova luokkaa. Varsinkaan reilun vuoden käytön jälkeen, mutta tätä hieman pelkäsin kun ostin tämän kännykän.

Seuraavaksi haluan kännykän jossa on iso näyttö, kunnon näppäimistö, ja jolla vaivattaa pystyy surffaamaan nopeasti netissä ja lähettämään viestejä yhtä nopeasti käyttämällä oikeita näppäimiä. Näyttö toki voi olla kosketusnäyttö, mutta näppäimistö pitää löytyä myös puhelimesta.Ei kait tämmöistä puhelinta pitäisi olla niin vaikea löytää? Vinkkejä saa antaa kiitos!

Seuraava sivu »