Summify – Kokoaa suosituimmat linkit Twitterissä

joulukuu 11, 2011 kirjoittajalta · Kommentit poissa käytöstä
Kategoriassa: Twitter 

Kun seuraa muutamia satoja Twitterissä, niin voi olla varma että päivän aikana näkee monta linkkiä omassa Twitter kanavassa. Kaikkea ei luonnollisesti ehdi näkemään tai lukemaan, siksi on hyvä että on olemassa työkalu joka kokoaa suosituimmat linkit omassa Twitter kanavassa.

Summify on kiva pieni palvelu joka kokoaa suosituimmat linkit omalta Twitter kanavalta, eli henkilöiltä joita seuraat. Palveluun tarvitsee vain kirjautua oman Twittertilin kautta, sen jälkeen voi säätää miten useasti haluaa tietoa linkeistä. Sivu voi koota linkkejä jopa 4 kertaa päivässä. Itse kuitenkin valitsin että sivu kokoaa 10 suosituinta linkkiä kerran päivässä ja lähettää siitä minulle sähköpostia sekä tekee linkeistä tweettauksen. Twitter päivityksessä mainitaan myös muutamat henkilöt jotka ovat suosituimpien linkkien jakajina.

Update 2012-01-22: Summify yhdistyy Twitterin kanssa

Seuraa laivoja reaaliajassa

joulukuu 4, 2011 kirjoittajalta · Kommentit poissa käytöstä
Kategoriassa: Linkkivinkit 

Haluatko seurata laivoja ja meriliikennettä livenä? Etsitkö laivatutkaa netistä? Ehkä allaoleva linkki auttaa asiaan.

MarineTraffic.com on sivusto jossa pystyy AIS tekniikan avulla seuraamaan reaaliajassa laivoja ja meriliikennettä kaikkialla maailmassa. Laivat ovat merkitty kartalle eri värisillä symboleilla jotka tarkoittavat esim. matkustajalaivaa, rahtilaivaa tai tankkeria. Klikkaamalla laivaa saa myös lisätietoa laivasta, kuten minkä lipun alla se seilaa, mihin se on menossa ja milloin sen on tarkoitus olla perillä määränpäässä. Sivusto toimii myös suomenkielellä.