Lähetä ilmaisia tekstiviestejä

heinäkuu 14, 2012 kirjoittajalta
Kategoriassa: Linkkivinkit 

Haluatko lähettää ilmaisia tekstiviestejä kännykällä? Usein kännykkäoperaattorit tarjoavat sopimuksia jotka sisältävät ilmaiset tekstiviestit oman verkon sisällä, eli muille joilla on sama operaattori kuin itsellä. Kuinka voi lähettää ilmaisia tekstiviestejä vastaanottajille joilla on eri kännykkäoperaattori? Entäs ilmaiset tekstiviestit ulkomailta Suomeen?

WhatsApp on pikaviestiohjelma eli Instant Messenger jonka voi ladata Android, Blackberry, Iphone tai Nokia puhelimille. Kun on ladannut ja asentanut ohjelman niin näkee puhelimen osoitekirjasta kenellä Whatsapp on asennettuna.

Whatsapp on erittäin nopea ohjelma jolla voi lähettää rajattomasti tekstiviestejä (SMS), kuvia ja videopätkiä. Ohjelman avulla voi myös jakaa oman karttasijainnin toisille Whatsapp käyttäjille. Ainoa minkä ohjelma vaatii on internet-yhteys, joko langattomasti tai mobiiliverkosta. Mikäli puhelimella ei ole internet-yhteyttä niin viestit lähetetään seuraavan kerran kun puhelimella on jälleen internet-yhteys.

Kun rekisteröi puhelinnumeronsa Whatsappiin niin tilin nimeksi tulee “ilmainen testi” joka on voimassa vuoden eteenpäin. Sen jälkeen palvelu maksaa huimat $ 1,99 / vuosi (noin 1,6 euroa). Olen kuitenkin kuullut usealta Androidpuhelimen käyttäjältä että palvelu olisi ilmainen myös ensimmäisen vuoden jälkeen.

Mielestäni Whatsapp on loistava vaihtoehto jos lähettää paljon tekstiviestejä henkilöille joilla on eri kännykkäoperaattori kuin itsellä. Tai jos esim. on ulkomailla ja käyttää langatonta internet-yhteyttä sen sijaan että lähettäisi tavallisia tekstiviestejä, jotka usein ovat kalliimpia lähettää ulkomaalaisesta verkosta.

Kommentit

Kommentointi on suljettu.