PDF-XChange Viewer – Turvallisempi vaihtoehto ohjelmalle Adobe Reader

toukokuu 1, 2010 kirjoittajalta · Kommentit poissa käytöstä
Kategoriassa: Ilmaiset ohjelmat 

Tunnetussa Adobe Reader ohjelmassa, jota hyvin monet käyttävät PDF tiedostojen katselemiseen, on ilmennyt kerta toisensa jälkeen turva-aukkoja. Tästä kertoo esim. Tietokone lehti, eli turva-aukot perustuvat PDF-tiedostoihin upotetuista haittaohjelmista.

Itse poistin heti Adobe Reader ohjelman koneeltani kun sain tietää PDF-tiedostoihin liittyvistä turva-aukoista. Netistä löytyy turvallisempia ratkaisuja, jotka myös ovat ilmaisia kuten Adobe Reader:

PDF-XChange Viewer on ilmainen ohjelma jolla voi katsella ja muokata PDF tiedostoja. Ohjelma on nopeampi kuin Adobe Reader ja PDF-tiedostojen muokkausmahdollisuudet ovat jopa kattavammat kuin Adobe Reader ohjelmalla.

PDF-XChange Viewer ilmaisen PDF katselu- ja muokkausohjelman voi hakea täältä.

PC Tools Antivirus Free Edition – Ilmainen virustorjuntaohjelma

tammikuu 30, 2010 kirjoittajalta · Kommentit poissa käytöstä
Kategoriassa: Ilmaiset ohjelmat 

PC Tools Antivirus Free Edition on ilmainen virustorjuntaohjelma. Itselläni ei ole kovin paljon kokemusta kyseisestä virustorjuntaohjelmasta. Syy saattaa olla siinä että ohjelma kuuluu huonoimpiin ilmaisiin virustorjuntaohjelmiin, mitä markkinoilta löytyy tällä hetkellä. Näin kertoo ainakin luotettava PCWorld testeissään.

PC Tools Antivirus Free Edition ilmaisen virustorjuntaohjelman voi hakea täältä.

Avira Antivir Personal – Ilmainen virustorjuntaohjelma

tammikuu 23, 2010 kirjoittajalta · 1 Kommentti
Kategoriassa: Ilmaiset ohjelmat 

Avira Antivir Personal on yksi parhaimpia markkinoilla olevia ilmaisia virustorjuntaohjelmia. Esim. PCWorld on tuoreimmassa testissään rankannut Avast virustorjuntaohjelman kärkipaikalle.

Ohjelma sisältää virustorjunnan lisäksi spyware suojauksen, eli ohjelman asennettua saa takuuvarmalla perussuojauksen joka torjuu koneen viruksilta, spywarelta, madoilta ja rootkiteiltä.

Avira Antivir Personal ilmaisen virustorjuntaohjeman voi hakea täältä.

Seuraava sivu »