Tietoa sivusta

Moi, olen Esa ja aloitin tämän blogin elokuussa 2008. Asun Tukholman seudulla ja työelämässä olen hallinnollisissa toimistotehtävissä. Blogin pitämisen lisäksi tykkään jääkiekosta, musiikin kuuntelusta, matkailusta ja internetin mahdollisuuksista.

Tämä blogi kertoo bloggauksesta, sekä antaa vinkkejä ilmaisista ohjelmista ja hyödyllisistä linkeistä. Kirjoitan myös sosiaalisista medioista (Twitter) ja jonkun verran omasta arkielämästäni:

-Bloggaukseen liittyvät jutut kertovat omista kokemuksistani blogosfäärissä, sekä antavat vinkkejä muille bloggaajille.

-Blogin siirryttyä Bloggerista WordPress alustalle kirjoitan myös jonkun verran WordPressiin liittyvistä asioista, kuten WordPressin lisäosista.

-Ilmaiset ohjelmat ja linkkivinkit kategorioiden punainen lanka on että kirjoitan vain ilmaisista ja laillisista ohjelmista. En myöskään pyri linkittämään mihinkään haitallisille nettisivuille, tai sivuille jotka vaativat rekisteröitymistä jotta voi käyttää kyseisen sivun palveluita.

-Sosiaalisiin medioihin liittyvät jutut kertovat tällä hetkellä lähinnä Twitteristä ja siihen liittyvistä palveluista.

-Joukkoon mahtuu myös muutamia arkipäivän juttuja omasta elämästäni, näitä saa lukea omalla riskillä.

Ezka.org sivua voi seurata myös Facebookissa ja Twitterissä:

Mikäli haluat mainostaa sivulla tai julkaista sponsoroituja juttuja, niin voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen ezka(a)live.se

Hieman lisää tietoa blogista:

Historia

Blogi alkoi ihan kokeilumielessä, tiesin kuitenkin jo alusta pitäen mistä halusin etupäässä kirjoittaa, ja pysyn edelleen miltei samoissa aiheissa. Halusin ensin blogin nimeksi ”eska” jotta se perustuisi omiin nimikirjaimiini. ”Eska” nimi ei kuitenkaan ollut vapaana bloggerissa, niinpä päädyin vaihtamaan s-kirjaimen z-kirjaimeksi; ezka. Nimi oli hieman erikoinen, mutta lyhyt ja ytimekäs, pidin siitä!

Kehitys

Sivu oli alkujaan Blogger alustalla, joten ulkonäkö ja toiminnat olivat riippuvaisia Bloggerista. Samalla pyrin koko ajan siihen että sivu on ”puhdas” eikä sisällä tekstien lisäksi turhan paljon muuta roskaa. Sivu siirtyi alkuvuodesta 2010 omalle nettitunnukselle ezka.org. Marraskuussa 2010 blogi siirtyi Blogger alustalta WordPress alustalle.

Nykypäivä

Kävijämäärät sivuilla ovat nousseet tasaista tahtia ja tällä hetkellä sivuilla käy noin 10.000 vierailijaa kuukaudessa.

Tulevaisuus

Tällä hetkellä blogi päivittyy hyvin satunnaisesti ajanpuutteesta johtuen.

Loppusanat

Tervetuloa sivulle, toivottavasti viihdyt juttujeni parissa ja koet että niistä on sinulle suurta hyötyä!

Sivu päivitetty viimeksi tammikuussa 2014.