Hae tilastoa tietystä hashtagista Twitterissä

kesäkuu 20, 2012 kirjoittajalta · Kommentit poissa käytöstä
Kategoriassa: Twitter 

Etsitkö tilastoa tietylle hashtagille Twitterissä? Tilasto saattaa olla mielenkiintoista jos hashtag on rajattu jollekin tietylle tapahtumalle joka kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään.

Hashtracking on sivusto joka antaa tilastoa tietystä hashtagista jota käytetään Twitterissä. Sivulla tarvitsee vain syöttää hashtag oikealla yläkulmassa olevaan ruutuun.

Muutamassa sekunnissa saa seuraavaa tilastoa:

- Uusimmat tweetet jotka sisältävät hashtagin
- Top 10 käyttäjää ja hashtagin näyttökerrat
- Top 10 hashtagin käyttäjää
- Top 10 hashtagin käyttäjää seuraajamäärän perusteella laskettuna

Summify – Kokoaa suosituimmat linkit Twitterissä

joulukuu 11, 2011 kirjoittajalta · Kommentit poissa käytöstä
Kategoriassa: Twitter 

Kun seuraa muutamia satoja Twitterissä, niin voi olla varma että päivän aikana näkee monta linkkiä omassa Twitter kanavassa. Kaikkea ei luonnollisesti ehdi näkemään tai lukemaan, siksi on hyvä että on olemassa työkalu joka kokoaa suosituimmat linkit omassa Twitter kanavassa.

Summify on kiva pieni palvelu joka kokoaa suosituimmat linkit omalta Twitter kanavalta, eli henkilöiltä joita seuraat. Palveluun tarvitsee vain kirjautua oman Twittertilin kautta, sen jälkeen voi säätää miten useasti haluaa tietoa linkeistä. Sivu voi koota linkkejä jopa 4 kertaa päivässä. Itse kuitenkin valitsin että sivu kokoaa 10 suosituinta linkkiä kerran päivässä ja lähettää siitä minulle sähköpostia sekä tekee linkeistä tweettauksen. Twitter päivityksessä mainitaan myös muutamat henkilöt jotka ovat suosituimpien linkkien jakajina.

Update 2012-01-22: Summify yhdistyy Twitterin kanssa

TwentyFeet – Viikottaisia tilastoja omista Twitter saavutuksista

marraskuu 20, 2011 kirjoittajalta · 2 Kommenttia
Kategoriassa: Twitter 

Kaipaatko tilastoja omista Twitter saavutuksista? Törmäsin jokin aika sitten kivaan palveluun joka antaa tilastoja omista Twitter saavutuksista viikon aikana. Juuri sana saavutus on hieman epäselvä, mutta ehkä se sopii tähän kuitenkin parhaiten.

TwentyFeet on palvelu joka antaa monenlaista tilastoa, palveluun kirjaudutaan Twittertilin kautta. Tämän jälkeen voit saada kaikenlaista tilastoa ja taulukkoja kuluneesta viikosta tai kuukaudesta. Palvelu antaa esim. tietoa siitä miten seurattavien tai seuraajien määrä on muuttunut, kuinka monta kertaa sinut on mainittu (mentions), tai kuinka monta kertaa tweettauksesi on lähetetty eteenpäin, eli retweet.

Kaikista tilastoista saa myös vertausluvun joka toimii vähän niinkuin mittatikkuna. Voi myös valita että palvelu kerran viikkossa (maanantaisin) tekee tweettauksen jossa on hieman tietoa omista Twitter saavutuksista, sekä linkittää palveluun.

Seuraava sivu »